Welcome Back to the Labyrinth

"We have been away far too long, my friends," Ashoka declared, his face lit by the eldritch green glow of his staff. "But we have finally returned to the labyrinth whence our adventures first began."

"Just imagine the treasures that lie within," said Yun Tai, flexing his mighty muscles. "Wealth enough to live in luxury the rest of our days."

"And arcane artifacts of great power," added Ashoka his words dripping with avarice. "All ours for the taking!"

"Umm...guys?" Nysa interrupted. "Do you hear something dripping?"

Saturday, September 4, 2010

Advice Sought

I'm hoping that someone with stronger Bloggerfu than mine can help me out with some advice.  I'm unable to post comments on blogs that require you to select a profile from a drop-down list.  I've tried selecting my Google account, my Wordpress account, Name/URL, and anonymous and nothing works.  When I post the comment it just disappears into the aether.

While I have no problem posting comments on blogs that use the same comment form as I do on this blog, I've never been able to post comments on the 'select a profile' type of comment form, and since they seem to becoming more and more common, I'd really like to find out what I'm doing wrong.

Anyone know what's going on here or have any suggestions?

Thanks!

5 comments:

ze bulette said...

Update to the latest version of Java. Sign out of Google. Update to the lastest version of your browser. Clear browser cache and dump all cookies. Dump saved passwords. If it still happens, test with other browsers (repeat steps). Are you on a Mac? If so, your version of Java may not be able to be updated to a high enough level if you're on 10.3 (and possibly 10.4) in which case you may need to upgrade to 10.5 if your computer meets its requirements - Hope that helps!

Sean Robson said...

Thanks, Bulette, I'll give it a try!

Sean Robson said...

Well, it seems that Firefox was the problem, even though I have the latest version. I tried posting using Google Chrome and it worked fine. Thanks again for the help, Bulette.

Anthony Emmel said...

Now see, I'm having problems with this with Google Chrome myself...but not n all blogs. Weird.

GrayPumpkin said...

I had the same problem with Firefox, in my case it was a cookies thing, enabling third-party cookies allowed me to post.